Ulti Clocks content

Μήνυμα για τους φίλους μας ...

Υλικό Διαπολιτισμικής

Τα παιχνίδια της αυλής

Παιδικά τραγούδια

Ο Παραμυθάς

Πειράματα με Απλά Υλικά

Ο γύρος του κόσμου με παραμύθια

Εορτολόγιο

Online Επισκέπτες

Έχουμε 37 επισκέπτες συνδεδεμένους

μέτρηση ημερών από συμβάν

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Downloads

Ο καιρός μας ο καλός!

Πώς να μας βρείτε

Δώστε διεύθυνση που βρίσκεστε και θα σχεδιάσουμε το πώς θα μας βρείτεΒάστα δάσκαλε,

Εμείς σε εμπιστευόμαστε, ακουμπούμε επάνω σου. Μαζί θα φθάσουμε στην κορυφή πετώντας. Εκεί, βέβαια, μπορεί να φθάσουν κι άλλοι αλλά με άλλους τρόπους. Ο καθένας με τους τρόπους του, με τα όπλα του, με το ήθος του...Blog του Σχολείου μας. (Νέο)

Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους (Πλάτων)


Αποφυγή διαφημίσεων:

Στον  φυλλομετρητή υπάρχουν διάφορα Πρόσθετα, τα οποία τοποθετώντας τα, έχουμε σε μεγάλο βαθμό εξάλειψη των διαφημίσεων που γεμίζουν τις εμπορικές ιστοσελίδες, αλλά κυρίως έχουμε περισσότερη ασφάλεια, γιατί μπλοκάρονται οι αυθαίρετα ανοιγόμενες σελίδες, banners, pop-ups, αλλά και τα διάφορα script που χρησιμοποιούν αυτές οι σελίδες, με βάση τα οποία υπάρχει δυνατότητα προσβολής από κακόβουλο κώδικα στον υπολογιστή μας.

Ανοίγοντας τον Mozilla, πηγαίνουμε στα "Εργαλεία"==> "Πρόσθετα"==>"Λήψη περισσοτέρων Πρόσθετων", αναζητούμε και εγκαθιστούμε τα Adblock Plus και το NoScript

Όταν γίνει επανεκκίνηση του Mozilla τότε θα έχουμε τα πρόσθετα ενεργά.

Η Ιστορία Μιας Λεοπάρδαλης - National Geographic

Εκτύπωση PDF

Δείτε από κοντά μια λεοπάρδαλη και τον κόσμο στον οποίο ζει.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές "γάτες" της φύσης, βρίσκεται ακόμα στα βάθη της ελώδους περιοχής που λέγετε Mombo, στο Δέλτα του ποταμού Okavango στη Μποτσουάνα. Κυνηγός, σχεδόν αθόρυβη, συχνά αόρατη, αλλά όταν κανείς καταφέρει να την πλησιάσει απίστευτα όμορφη. Μια μέρα, κάτω από το βλέμμα δύο ανθρώπων, γεννήθηκε μια συγκεκριμένη λεοπάρδαλη με ένα χαρακτηριστικό σημάδι - την ονόμασαν Legadema ή "Φως απ' τον Ουρανό".

Όταν η Legadema πρωτοτρέκλισε προς το φως, μόλις οκτώ ημερών, ο Dereck και η Beverly Joubert, βραβευμένοι κινηματογραφιστές και Εξερευνητές του National Geographic, ήταν εκεί. Τα επόμενα τρία χρόνια κατέγραψαν τη μοναδικά τρυφερή και συναρπαστική ιστορία επιβίωσης στην άγρια, άφθαρτη Αφρική.

Για να επιβιώσει στην πεδιάδα, η Legadema πρέπει να μάθει γρήγορα να κυνηγάει και να αποφεύγει την συνεχή απειλή άλλων ζώων. Παρακολουθήστε βήμα προς βήμα πώς η Legadema μαθαίνει να αμύνεται, αλλά και να επιτίθεται όταν ενηλικιώνεται, και πώς διασώζει ένα μωρό μπαμπουϊνο από μια ύαινα.

Η Λεοπάρδαλη και ο Φακόχοιρος έχουμε μια δραματική σχέση στην Αφρική. Όπως συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια ο θηρευτής έρχεται αντιμέτωπος με το θήραμα Αυτή είναι η ιστορία που αφορά δυο ζωές δεμένες με αίμα, λεοπάρδαλη και φακόχοιρος θύτης και θύμα πάντα αντίπαλοι πάντα μαζί, αγωνίζονται για των ίδιο σκοπό την καθημερινή επιβίωση σε μια άγρια περιοχή

Blogs του Σχολείου μας

....................
. ....................